Blog - Sigorta Acenteleri için Kurumsal E-Posta Adresi Yükümlülüğü

Sigorta Acenteleri için Kurumsal E-Posta Adresi Yükümlülüğü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; 
“Sigortacılık Verilerinin Genel Veri Tabanına Kayıtlanmasına İlişkin Genelge (2023/24) ile Sigorta Acenteleri kullanıcılarına acentenin kurumsal uzantılı eposta adresi kullanımı yükümlülüğü getirilmiş olup, bu konudaki denetimin Odalar Birliği’nin sorumluluğunda olduğu ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, yeni acenteler için kurumsal e-posta adresi kullanımının hemen, Levhaya kayıtlı sigorta acentelerinin en geç 29 Mart 2024 tarihine kadar kurumsal uzantılı e-posta adresi edinmeleri, söz konusu e-posta adresini Levha bilgilerine kaydettirmeleri ve SBM’de tanımlı alt kullanıcılarının e-posta adreslerini kurumsal uzantılı e-posta adresi ile uyumlu hale getirerek SBM sisteminde güncellemeleri gerektiği vurgulanmaktadır. Levhaya kayıtlı mevcut acentelerin 29 Mart 2024 tarihi itibariyle Yetkili Kullanıcı e-posta adresi uzantısına uygun olmayan Alt Kullanıcıların hesapları SBM sistemlerinde pasife alınacak olup, gerekli güncellemelerin yapılması gerekmektedir.”

Biz de 4B Yazılım Bilgi Teknolojileri olarak bu süreçte ihtiyacınız olan kurumsal e-posta hizmetini en kısa sürede sağlıyoruz. Bu süreçte:

- Öncelikle sizler için içerisinde sigorta kelimesi içeren com ya da com.tr uzantılı bir alan adı alınır. Alan adınız varsa dns yönlendirmesi yeterli olacaktır.
- Mail hesaplarınız açılır.
- Bilgisayarınıza uzaktan bağlanarak gerekli programlar kurulur ve ardından e-posta hesaplarının kurulumu tamamlanır.
- Satış sonrası desteğimiz ise bizimle çalıştığınız sürece devam eder.

Detaylı bilgi almak için:
0549 300 34 34
0549 606 04 32

Bilgin Berge
4B Yazılım Bilgi Teknolojileri

Hafiziye Mah. Eski Cezaevi Cad. 
Kaya Kent Maraş Ofis Kat:6 No: 20/17 İpekyolu/VAN