Blog - Vanlı Genç Girişimciler 3 Harfle Van Dediler

4B Yazılım Bilgi Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Buldan, Van şehir ve yaşam portalı www.van.net.tr adresini yayına aldıklarını duyurdu.

 

Buldan, 4B Yazılım Bilgi Teknolojileri Proje Yöneticisi Bilgin Berge ile birlikte 2015 yılında tescil ettikleri alan adını Van’a faydalı bir hizmet sunmak için aldıklarını ifade etti. Buldan, Van şehrinin haber, kültür-sanat, rehber ve yaşam portalını tek adreste ekip çalışmasıyla toplamak istediklerini ifade etti.

 

Buldan, bunun için Van’a dışarıdan geleceklere Van’ı en iyi şekilde tanıtımını hedeflediklerini ve Van’a gelen biri nerede ne içilir, ne yenilir, nerede kalınır, nereler gezilir, fırsatlar, etkinlikler gibi birçok hizmeti tek bir adreste sunacaklarına dikkat çekti. Kurdukları Van Şehir ve Yaşam Portalı için Windows, Android ve İOS olmak üzere 3 farklı mobil uygulama ve mobil site de kurarak Van’ın tanıtılmasına faydalı olacak bu projeye büyük bir yatırım yaptıklarını da dile getiren Buldan, “Adresimizin benzeri yok, taklidi yok. Üç harf dedik, Van dedik, ortaya van.net.tr çıktı. Biz istiyoruz ki herkes bizi taklit etsin. Çünkü bizi taklit ettikleri takdirde Van için faydalı projeler ortaya çıkacaktır” dedi.